Stajyerlere Özel

Online Randevu Sistemi

SMMM Sınav Başvuruları için ONLINE RANDEVU SİSTEMİ

Değerli Stajyerimiz,

    Odamız, sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığını koruyabilmek adına randevu sistemine geçmiştir. Odamız tarafından belirlenen ve kendilerine SMS ve e-POSTA ile bildirim gönderilen adaylar randevu alabileceklerdir.

    Kendilerine bildirim gönderilen adaylar 19 - 20 Aralık 2020 tarihleri arasında randevu almak suretiyle SMMM Sınavlarına Başvuru evraklarını getirebilirler.

    SMMM sınavlarına TEOS SİSTEMİ ürerinden başvuru yapan ve yalnızca kendilerine SMS ve E-POSTA ile RANDEVU ALABİLECEKLERİ BİLDİRİLMİŞ OLAN adaylarımız sistem üzerinden RANDEVU alabileceklerdir.

    STAJYERLERİMİZİN ÖZELLİKLE KENDİLERİNE GÖNDERİLEN SMS ve E-POSTA’LARDA BELİRTİLEN TARİHLERDE RANDEVU ALARAK GELMELERİ RİCA OLUNUR.

Bilgi edinilmesini ve gereğini önemle rica ederiz.
İSMMMO

    Bu RANDEVU SİSTEMİ, yanlızca kendisine SMS ve E-POSTA yoluyla bildirim gönderilmiş olan ve 19 - 20 ARALIK 2020 tarihlerinde düzenlenecek olan SMMM SINAVLARINA TEOS SİSTEMİ ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPAN ADAYLAR için açılmıştır. Randevularınızı 15 EKİM - 16 KASIM 2020 tarihleri arasında alabilirsiniz.


Teos sisteminden 2020/3.dönem smmm sınavlarına ön başvurusunu yapmış adaylarımıza sms ve e-posta ile randevu alabilecekleri bildirilmiştir.
Bu nedenle; kendilerine sms ve e-posta gönderilen stajyerlerin belirtilen tarihlerde randevu alarak odamıza gelmeleri rica olunur.



 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.