01 OCAK - 28 OCAK 2021 TARİHLERİ ARASINDA STAJ BAŞLATAN OCAK DÖNEMİ STAJYERLERİ İÇİN RANDEVU SİSTEMİMİZ 29 OCAK 2021 TARİHİNDE AÇILMIŞTIR

Değerli Stajyerimiz,

Ocak dönemi olarak adlandırılan staj başlatma sürelerimiz bildiğiniz gibi uzatılarak 01 Ocak 2021 - 30 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

01 Ocak - 28 Ocak 2021 tarihleri arasında staj başlatma evraklarını TEOS sistemine giren adaylar alacakları RANDEVU ile 01 Mart 2021 tarihinden itibaren odamız tarafından kabul edilmeye başlanacaktır.

ÖNEMLİ NOT:

28 Ocak 2021 tarihinden sonra TEOS Sistemine staj başlatma evrak girişi yapan adayların randevuları 16 Nisan 2021'den sonra açılacaktır.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederiz.

İstanbul SMMM Odası
Staj Birimi