İSMMMO Akademi

Yönetim Kurulu

BAŞKAN
EROL DEMİREL
( edemirel@ismmmo.org.tr )


  Doğum Yılı ve Yeri: 1960 yılında İstanbul'da doğdu.
  Öğrenimi: Kabataş Ticaret Lisesi'nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni bitirdi. Maltepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Dalında İnsan Kaynakları uzmanlık alanında yüksek lisans yaptı. Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Muhasebe Denetim alanında doktorasını tamamladı, halen yeterlilik aşamasındadır. “Örgütlerde Güven Ortamının Öncülleri ve Sonuçları” adlı Yüksek Lisans Tezi bulunmaktadır.
  Çalışma Hayatı: Beyoğlu İlçesi'nde mesleki faaliyetlerini sürdürmektedir. Geçmişte Mali Çözüm Dergisi Yazı İşleri Müdürlüğü, 2004-2010 arasında TESMER İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, 2010-2013 döneminde İSMMMO Oda Saymanlığı, 2013-2016 döneminde İSMMMO Oda Sekreterliği görevlerinde bulundu. TESMER İstanbul Şubesi eğitmenidir. Yayınlanmış çok sayıda mesleki bildiri, mesleki proje çalışmaları ve yazıları bulunmaktadır. 2016-2019 döneminde İSMMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yapmıştır, 2019-2022 döneminde İSMMMO Oda Sekreterliği görevini üstlenmiştir.
  Kişisel Bilgiler: Evli ve iki çocuk babasıdır.



BAŞKAN YARDIMCISI
AYFER ÖZBUDAK
( ayfer.ozbudak@ismmmo.org.tr )


  Doğum Yılı ve Yeri: 1970 yılında İstanbul'da doğdu.
  Öğrenimi: Kenan Evren Lisesi'nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdi.
  Çalışma Hayatı:

Çalışma hayatına üniversite eğitimi ile eş zamanlı başlayarak denizcilik ve dış ticaret sektörünün uluslararası kurumsal şirketlerinde, muhasebe ve finans alanlarında çalışmış, aynı zamanda 2002 yılında hak kazandığı Gümrük Müşavir Yardımcılığı ünvanı ile gümrük ve dış ticaret mevzuatını uzmanlık alanlarına dahil etmiştir. 2010 yılına kadar bağımlı olarak sürdürdüğü Muhasebe Finans ve Mali İşler Yöneticiliği görevlerinden sonra mali müşavirlik mesleki faaliyetlerine halen Kadıköy ilçesinde serbest olarak devam etmektedir. 2017 yılından itibaren, İstanbul Mahkemeleri Mali Konular Bilirkişisi kadrosuna seçilmiş olup halen devam etmektedir. Ayrıca Adalet Bakanlığının Alternatif Çözümler Daire Başkanlığı siciline kayıtlı Uzlaştırmacı olarak görevine devam etmektedir. 2010-2013 döneminde Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Üsküdar şubesi Dernek Yönetim Kurulu Üyeliği, 2010-2013 döneminde İSMMMO Bağımsız Denetim Komitesi Üyeliği, 2013-2019 dönemlerinde İSMMMO Kadıköy İlçe Temsilci Yardımcılığı görevi, 2019-2022 döneminde İSMMMO Türk Ticaret Mevzuatı Komitesi Başkanlığı görevlerini yerine getirmiştir. Aynı zamanda 2021 yılında TÜRMOB Sürekli Mesleki Geliştirme Eğitimi Merkezi (SÜRGEM) formatör eğitimi yönergesi kapsamında, TÜRMOB Eğitmenliği kadrosuna kabul edilerek Sosyal Güvenlik Mevzuatı Eğitmenliği görevini üstlenmiştir.

  Kişisel Bilgiler: Evli ve bir çocuk annesidir.



SEKRETER
DR. NUH ZİYAHAN BAŞAR
( nuhziyahan.basar@ismmmo.org.tr )


  Doğum Yılı ve Yeri: 19687 Ankara doğumludur.
  Öğrenimi:

İlk öğrenimini Ankara’ da orta öğrenimini ise İstanbul’da gerçekleştirmiştir. 2010 yılında Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesinden mezun olarak lisans eğitimini tamamlamıştır. Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünden “İFLASIN ERTELENMESİ ÇERÇEVESİNDE İYİLEŞTİRME PROJELERİNİN KAPSAMI ve UYGULAMASI” konulu bitirme projesi ile Muhasebe ve Denetim Yüksek Lisans programından 2013 yılında mezun olmuştur. Yine Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “RİSK VE GİRİŞİM SERMAYELERİNDEN YATIRIM ALMIŞ ŞİRKETLERİN MUHASEBE ÇEVRELERİNİN ULUSLARARASI STANDARTLARA UYUMU” konulu tezi ile Muhasebe ve Denetim Doktora Programını 2019 yılında tamamlayarak Doktora unvanı edinmiştir.

  Çalışma Hayatı:

Orta öğretiminin bitmesiyle 2004 yılında meslek hayatına başlamıştır. Meslek hayatı boyunca muhasebe, mali müşavirlik, yönetim danışmanlığı, özel amaçlı denetimler ve bilirkişilik faaliyetlerinde bulunmuştur. 2021 yılından bu yana bağımsız denetim alanında çalışmalara yoğunlaşmış olup çalıştığı SPK ve KAYİK yetkisine haiz Bağımsız Denetim şirketinin denetim departmanında idari görevini sürdürmektedir.

  Kişisel Bilgiler: Evli ve bir çocuk babasıdır.



SAYMAN
HALİL İBRAHİM DOĞRUYOL
( halilibrahim.dogruyol@ismmmo.org.tr )


  Doğum Yılı ve Yeri: 1981 Ardahan doğumludur.
  Öğrenimi: Bağcılar Ticaret Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. 2011 yılında Mali İç Denetim Uzmanlığı belgesini aldı. 2012 yılında SPK dan Bağımsız Denetim Lisansını alarak 2019 yılında Bağımsız Denetçilik Belgesini aldı.
  Çalışma Hayatı:

Bahçelievler İlçesi’nde mesleki faaliyetlerini sürdürmektedir. 2010-2022 dönemi İSMMMO Bahçelievler İlçe Temsilci Yardımcılığı, 2010-2016 yılları arasında İstanbul SMMM Odası Stajyerlerle İletişim Komitesi Üyeliği, 2016-2022 Döneminde İstanbul SMMM Odası Mesleki Denetim Komitesi Üyeliği , 2022 -2025 Dönemi İSMMMO Akademi Yönetim Kurulu Üyeliği görevine seçilmiştir.

  Kişisel Bilgiler: Evli ve iki çocuk babasıdır.



ÜYE
CENGİZ ÖZBALTACI
( cengiz.ozbaltaci@ismmmo.org.tr )


  Doğum Yılı ve Yeri: 1974 İstanbul doğumludur.
  Öğrenimi: Beylerbeyi Lisesi ve Üsküdar Ticaret Meslek Lisesi'nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi MYO ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdi.
  Çalışma Hayatı: Üsküdar İlçesi'nde mesleki faaliyetlerini sürdürmektedir. 2013-2019 dönemi İSMMMO Üsküdar Oda Temsilci Yardımcılığı yapmıştır. 2023 yılından itibaren de İSMMMO Akademi Yönetim Kurulu üyeliği görevini sürdürmektedir.
  Kişisel Bilgiler: Evli ve bir çocuk babasıdır.

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.