TESMER

5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu Eğitim Seminerleri - Ekim

5754 sayılı kanunla değiştirilen ve kamuoyunda çok fazla tartışılan 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu, 08 Mayıs 2008 tarih ve 26870 sayılı resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Yasanın büyük bir bölümü ise 01 Ekim 2008 tarihinde yürürlüğe girecektir.

Sosyal güvenlik kurumlarının tek çatı altında toplanmasını öngören ve beraberinde çok değişiklikler getiren kanunun Meslek Mensuplarımız tarafından doğru anlaşılması ve uygulanabilmesi için İSMMMO \ İstanbul TESMER olarak, Sosyal Güvenlik Kurumu İşbirliği ile neredeyse İstanbul’un bütün ilçelerinde eğitim seminerlerimiz gerçekleştirilecektir.

Yeni Sosyal Güvenlik Reformu’nun bütün yönleriyle ele alınacağı eğitim seminerlerimizde, ayrıca konular yazılı hale getirilerek “Sosyal Güvenli Reformu Seminer Kitabı" hazırlanmış olup eğitime katılan üye ve stajyerlerimize dağıtılacaktır.

Gerçekleştirilecek olan eğitim seminerlerimizin ve Sosyal Güvenlik Reformu Seminer kitabımızın meslek mensuplarımıza faydalı olmasını diliyoruz.

İSMMMO / İstanbul TESMER Yönetim Kurulu

GENEL BİLGİLER
• Seminerlerimiz, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri düzenlenecektir.
• Belirtilen günlerde düzenlenecek olan seminerlerde konular birbirinin devamı şeklinde değil, tekrarı şeklindedir.
• Seminerlerde katılımcılara “Sosyal Güvenlik Reformu Seminer Kitabı" verilecektir.
• 10:00-17:30 saatleri arası toplam 7 saat olarak düzenlenmesi planlanan seminerlerimiz aşağıdaki program doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

SEMİNER ANA KONU BAŞLIKLARI
• Kurumsal Durum
• İşveren ve Meslek Mensubu
• İşçiler
• Bağ-Kur
• Genel Sağlık Sigortası
• İstihdam Paketi

SEMİNER PROGRAMI
10:00-11:00 Seminer
11:00-11:15 Ara
11:15-12:30 Seminer
12:30-13:30 Öğlen Arası
13:30-14:45 Seminer
14:45-15:00 Ara
15:00-16:30 Seminer

td align="center"colspan=6>SEMİNER KASIMA ALINMIŞTIR. TARİHİ DAHA SONRA İLAN EDİLECEKTİR.
İSMMMO / İSTANBUL TESMER (5510 SAYILI SOSYAL SİGORTALAR VE GENEL SAĞLIK SİGORTASI KANUNU EĞİTİM SEMİNERLERİ -  EKİM 2008 TAKVİMİ)
İLÇE 11.10.2008 Cumartesi 13.10.2008 Pazartesi 14.10.2008 Salı 15.10.2008 Çarşamba 23.10.2008 Perşembe 25.10.2008 Cumartesi
ŞİŞLİ-KAĞITHANE (İSMMMO KONFERANS SALONU  Kurtuluş Caddesi No.152 Kurtuluş-Şişli ) SEMİNER
GÜNGÖREN-BAHÇELİEVLER ŞİRİNEVLER TESMER (Hürriyet Mahallesi Mahmutbey  Cd. Arıkan Dağlar İş Merkezi No:1 Kat:3 D:9 Şirinevler )           SEMİNER
BEYOĞLU TESMER / İstiklal Caddesi Kallavi Sokak No.1 Kat. 5 Beyoğlu   SEMİNER
M.M.M.B. BAYRAMPAŞA /  Abdiipekçi Cd. Özel İdare İş Merkezi No: 440 - 441 Bayrampaşa     SEMİNER
B.ÇEKMECE-SİLİVRİ-ÇATALCA (Beykent Üniversitesi Sanat Merkezi  Gürpınar E-5 Yol Ayrımı Beykent   B.Çekmece)     SEMİNER
AVCILAR / Barış Manço Kültür Merkezi / Avcılar Belediyesi Reşitpaşa Caddesi Avcılar
BAKIRKÖY-GÜNGÖREN-B.EVLER (Bakırköy İş Adamları Derneği İncirli Caddesi Yeşilada Sokak. No: 4 Bakırköy)       SEMİNER
KADIKÖY TESMER / Hasanpaşa Mah. Uzunçayır Cd. No:29 Kat:1 Kadıköy           SEMİNER
M.M.M.B. MALTEPE / Bağdat Caddesi No.489  Daire.1 Maltepe (Gedik İş Merkezi Karşısı) SEMİNER
ÜSKÜDAR-BEYKOZ (M.M.M.B. ÜSKÜDAR  Yeni toptaşı Cd. Tomurcuk İş hanı N.39 B blok 1.kat (Üsküdar vd. Karşısı) )         SEMİNER
ÜMRANİYE-BEYKOZ-S.BEYLİ (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haldun Alagaş Spor Kompleksi Alemdağ Cad. Son Durak Ümraniye)       SEMİNER

Rezervasyon yaptırmak için tıklayınız.

Rezervasyon sonrası işlemleri