TESMER

Mart 2009 Seminer Programı

SEÇİLMİŞ TÜRKİYE FİNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI EĞİTİMİ ( 1 )

KATILIM KURALLARI VE BİLGİLER :

1- Eğitimler 10:00-17:00 saatleri arası yapılacaktır.

2- Eğitimlerin 2 gün (Cumartesi, Perşembe ) günü şeklinde, blok halinde düzenlenmesi planlanmıştır. Tek bir rezervasyon 2 günlük blok eğitim içindir. Her gün için ayrı ayrı rezervasyon yaptırılmamaktadır.

3- 2 gün olarak düzenlenen eğitimlerde konular birbirinin devamı şeklindedir.

Bu eğitimlere eşit katılım hakkı sağlanabilmesi için, eğitime katılanlar ve rezervasyon yaptırdığı halde 2 günlük eğitimin tamamına katılmayanlar, bir sonraki eğitime 1 gün kala kontenjan olması durumunda rezervasyon yaptırabileceklerdir.

5- Eğitimlere rezervasyon yaptırıp 2 gün devam eden üye ve stajyerlerimize Katılım Belgesi verilecektir. 2 günlük eğitimin tamamına katılmayanlara katılım belgesi verilmeyecektir.

6- Eğitimlere 2 gün boyunca, rezervasyon yapılan birimde devam edilmesi gerekmektedir. (Örneğin Kadıköy ilçesi için yapılan rezervasyonla, eğitimin bitimine kadar Kadıköy ilçesinde devam edilmesi şeklinde.)

7- Eğitimle ilgili kitap hazırlanmış olup, katılım belgesiyle birlikte eğitim sonunda verilecektir.

MART 2009 "SEÇİLMİŞ TÜRKİYE FİNANSAL RAPORLAMA STANDARTLARI" SEMİNER TAKVİMİ

EĞİTİM BİRİMLERİ ADRES 19 Mart 2009 Perşembe
21 Mart 2009 Cumartesi
KADIKÖY EĞİTİM BİRİMİ / SEMİNER SALONU Hasanpaşa Mah. Uzunçayır Cd. No:29 Kat:1 Kadıköy Seçilmiş Türkiye Finansal Raporlama Standartları
BEYOĞLU EĞİTİM BİRİMİ  İstiklal Caddesi Kallavi Sk. No.1 Kat.5 Beyoğlu Seçilmiş Türkiye Finansal Raporlama Standartları
KÜÇÜKÇEKMECE M.M.M.B. / SEMİNER SALONU Salimbey İş Merkezi K: 2 K.Çekmece Seçilmiş Türkiye Finansal Raporlama Standartları

Rezervasyon yaptırmak için tıklayınız.
Rezervasyon sonrası işlemleri

21 MART 2009
"İNŞAAT İŞLETMELERİNDE MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI" SEMİNERİ
Seminer Saati : 13:00-17:00

EĞİTİM BİRİMİ ADRES 21 Mart 2009 Cumartesi
ZEYTİNBURNU EĞİTİM BİRİMİ Demirciler Sitesi 10.Yol Aydaş İş Merkezi B Blk.Kat.1 No.5-6 Zeytinburnu İnşaat İşletmelerinde Muhasebe Ve Vergi Uygulamaları

Rezervasyon yaptırmak için tıklayınız.
Rezervasyon sonrası işlemleri

 

İSMMMO Hakkında

Geleceğe yönelik projeleriyle, üyelerinin gelişimini sağlayan; Şeffaflığı, denetimi, yeniliği savunan ve çevre sorunlarına duyarlı; Toplumumuzun aydınlatılmasına, akademik, mesleki kamuoyuyla güçlü işbirliği yaparak ekonomik kalkınmaya katkı sunan, lider kurum olmaktır.